СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


Откриване на учебна 2014/2015 г.

История > Архив - 2014/2015 учебна година

На 15.09.2014 година в двора на СОУ"Иван Вазов" град Своге беше открита новата учебна година. Проливният дъжд не попречи на малки и големи ученици да изживеят радостта от първия учебен ден и да влязат отново в украсените стаи на родното училище. Гости на празника бяха вр.и.д. кмет на община Своге инж. Георги Петков, г-жа Татяна Гюзелева - старши експерт в Регионален инспекторат - София регион, г-жа Людмила Петрова - председател на училищното настоятелство, бивши учители и много граждани.

Цял екранНазадPlayНапред

Бяха получени поздравителни адреси от настоящия министър на образованието г-жа Румяна Коларова, областния управител на София област, г-н Юлиян Леков и от г-жа Мая Ташунова. Протойерей Любомир Пешев направи водосвет за здраве и успех на учениците и техните учители. Дванадесетокласниците връчиха символичния ключ на знанието на първокласниците, а те обещаха да се учат отлично и да станат добри хора, за да бъдат гордост за своите родители и учители.

Майка на второкласник призова всички, които имат желание и възможност да се включат в кампанията "Дари надежда вместо цвете", като оставят своето дарение в кутиите поставени в двете сгради на училището.


Назад към съдържанието | Назад към главното меню