СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


Спортуваме заедно

История > Архив - "Твоят час" - 2016/2017 учебна година

На 09.05.2017 год. в големия физкултурен салон на СУ"Иван Вазов" гр. Своге се проведе състезание под мотото "Спортуваме заедно". В него взеха участие ученици, участващи в проекта "Твоят час" - клубът "Спортувам и се забавлявам" с ръководител Янка Петрова и клубът "Бързи, смели и упорити" с ръководител Иванела Венкова.
Гости на събитието бяха г-н Л. Янакиев - директор на СУ"И. Вазов", г-жа Л. Петрова - член на училищното настоятелство, представител на местния вестник, родители, учители и ученици от начален етап.
Състезанието се откри със стихотворение, посветено на спорта и завърши с мажоретен танц - поздрав към всички спортисти и подкрепящата ги публика.
Децата от двата отбора дадоха всичко от себе си, положиха много усилия и показаха спортсменско поведение и в трите щафетни игри. С помощта на реферите Росен Стоянов и Лъчезар Гълъбов точките бяха безпристрастно присъдени на двата отбора.
Борбата беше много оспорвана. Като победител беше определен отборът на клуба "Спортувам и се забавлявам", а след него, с минимална разлика завърши клубът "Бързи, смели и упорити". На всички участници в състезанието бяха раздадени награди.

Цял екранНазадPlayНапред

Назад към съдържанието | Назад към главното меню