СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


Изложба - немски език'2014 г

История > Архив - 2014/2015 учебна година

По традиция дните между 03.10. и 26.10. в нашето училище се посвещават на държавите, в които немският език е официален. Избраните дни са свързани с националните празници на Германия и Австрия. Към семейството на немскоговорящите държави са включени Швейцария и Лихтенщайн.
Всяка година ние, учениците и нашите учители, организираме изложба от саморъчно изаботени знамена, карти, гербове и различни предмети, станали символ на тези страни. Изложбата ни има за цел да събуди интереса към немскоговорящите държави и да осмисли изучаването на този език.
Богатият снимков материал, придружен с музиката на едни от най-известните композитори на Австрия и Германия, Моцарт и Бетовен, приковава погледите ни към телевизионните екрани в двете фоайета, дава възможност за обогатяване на познанията ни за бита, историята и културата на тези народи.
Надяваме се да сме били полезни, а миговете, прекарани пред изложбата - интересни. Ние сме горди с творбите си, които споделяме с вас и ако поне малко сме ви развълнували, ви казваме


HERZLICH WILKOMMEN!

Добре дошли в семейството на изучаващите чужди езици!

Цял екранНазадPlayНапред

Назад към съдържанието | Назад към главното меню