СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


Благодарност - Елица Стоева

История > Архив - 2020/2021 учебна година

Уважаеми г - н Директор, скъпи учители и ученици, обръщам се към Вас , за да Ви поздравя по случай 24 май – Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост и да изкажа своята искрена благодарност.

СУ „Иван Вазов“ - гр. Своге ми даде нужната подкрепа и знания. Благодарение на професионализма на всички учители и на моя класен ръководител и учител по английски език – г-жа Мариела Йовчева, аз успях да се развия академично и да получа допълнителен опит извън училище.

В СУ „Иван Вазов“ създадох доживотни приятелства и учих в стимулираща среда, а учителите ме подкрепяха като второ семейство. Благодарение на времето, прекарано там и получените знания, спечелих стипендия за едногодишно обучение в САЩ в 11 клас, а в момента продължавам образованието си в Университета Оксфорд в Англия, където ще се обучавам в магистърска програма по философия – Руски и източноевропейски науки.

Благодарна съм на моето училище и ще помня, че то ми даде основата и подкрепата, за да следвам мечтите си! От сърце желая на всички учители здраве и професионални успехи, на абитуриентите – да вярват в себе си, а на бъдещите ученици, подобно на мен, да намерят в СУ „Иван Вазов“ среда, стимулираща тяхното развитие и учители – ментори, които се превръщат в семейство.


С уважение и благодарност: Ваша Елица


Цял екранНазадPlayНапред

За целия колектив на СУ „Иван Вазов“ – гр. Своге е щастие и гордост да чуе тези мили думи в навечерието на 24 май!
В предаването на Нова телевизия „Събуди се“ беше излъчено интервю с Елица. От него става ясно, че от години в специалността „Руски и източноевропейски науки“ в Оксфорд не са се обучавали наши сънародници.
Уважаеми съграждани, сънародници, това постижение е плод на труда и упоритостта на един млад човек, с който нашето училище се гордее!
Успехът на Елица е възможност не само за нейното личностно развитие. Това е възможност за България да има свой бъдещ успешен политик или дипломат.
СУ „Иван Вазов“ има намерение да инициира дарителска сметка в помощ на Елица, за която ще ви уведомим своевременно.
Обръщаме се с призив към цялата общественост на гр. Своге и към всички българи да помогнем на Елица, защото тя го заслужава и защото хора като нея са надеждата на България!

https://www.gofundme.com/f/help-ellie-study-at-oxford?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR2DAhZaQbQNO-delTSjsKFz31wT1TlAlJybIkzCpn9v4R71UBrX3FcvW7I
Назад към съдържанието | Назад към главното меню